Leuke hardlooptraining voor bedrijven

hardlooptraining bedrijven

Wil jij een keer eens iets anders verzinnen voor een groepsuitje, wat denk je van een hardlooptraining voor bedrijven. Het leuke hieraan is dat je met de hele groep bezig bent en nog sportief ook. Je leert op deze manier jouw collega’s op een totaal andere manier kennen. Je zit immers niet achter een bureau, maar bent actief bezig. Het bedrijf Run-Inn in Utrecht, hebben wij hiervoor ingeschakeld. In eerste instantie was het voor alle medewerkers van het bedrijf bedoeld en werd hier een dag voor uitgetrokken om aan deze activiteit deel te nemen.   hardlooptraining bedrijven

Elke week een uurtje sporten

Omdat de hardlooptraining voor bedrijven in zo een goede aarde is gevallen, trainen wij nu elke week een uurtje met een groepje. Naast het lopen wordt ook de voeding in de gaten gehouden en onze kantine is hier inmiddels ook op aangepast. 

Elke week op de vrijdagmiddag mogen wij van onze baas even gaan trainen. Hij ziet het nut er zeker van in en is ook één van de deelnemers. Zelf was ik nooit zo een sportieveling, maar ook ik heb inmiddels de smaak flink te pakken. Mijn leefpatroon heb ik hier helemaal door veranderd en let zelfs op de kleine dingen die ik eet.