Lasergravering voor het kerstcadeau

lasergravering

lasergravering

Lasergravering in verschillende materialen

Een tijdje geleden kwam ik erachter wat lasergravering was. Dit is een techniek waarbij in verschillende materialen tekst of een logo gegraveerd kan worden, door middel van een laser. Dat is erg handig, want met lasergravering weet je zeker dat de tekst bijvoorbeeld, goed overkomt op het materiaal waarop je wilt drukken. Ik besloot dit jaar voor kerst aan al mijn medewerkers een rvs plaat cadeau te doen, met daarop een spreuk. Dit kon ik dus laten maken bij Fleva products. Zij doen dit soort lasergravering en hebben veel ervaring met graveren in RVS.

Zij kunnen bijvoorbeeld ook graveren in leer of in hout. Dat is ideaal voor wanneer je meerdere materialen wilt voorzien van jouw logo! Vooralsnog ben ik erg blij met de kerstcadeaus die ik heb laten maken. Ook zag ik dat Fleva products reclameletters maakt, van hoogwaardig plexiglas! Daar ga ik binnenkort nog eens onderzoek naar doen, want dat lijkt mij ook een mooie methode om ons gebouw van nieuwe letters te voorzien.

Wat zouden jullie laten drukken als je bijvoorbeeld een stuk rvs van iets moois kon laten voorzien? De spreuk die ik heb gekozen ziet er erg mooi uit als gravering, maar ook logo’s zijn een leuk idee!