Laat jouw bedrijf zien online!

Steeds meer aankopen en contactmomenten vinden online plaats. Het is voor een groot aantal bedrijven dan ook enorm belangrijk om goed vindbaar te zijn op verschillende onlinekanalen. Dit is een taak van de marketingafdeling van je bedrijf. Echter doet niet ieder bedrijf alle marketing zelf, veel bedrijven besteden (een deel) van hun marketing uit aan een online marketingbureau, zoals Mad Pack. In dit artikel beschrijf ik drie marketingonderdelen die jouw helpen om online beter zichtbaar te worden.

SEA

Laten we beginnen met de advertising op zoekmachines. SEA, search engine advertising, is het betalen van bijvoorbeeld Google om bovenaan bij de zoekresultaten te komen wanneer mensen bepaalde keywords zoeken. Je ziet dan wel dat het een ad, dus betaalt, is, maar toch sta je lekker hoog in de zoekresultaten. Het is handig om op de juiste keywords te focussen om het optimale resultaat te halen.

SEO

SEO is optimaliseren van je website om organische bezoekers te krijgen. Door SEO stijg je in de rankings en zul je eerder vertoond worden op bepaalde zoektermen. Dit kan je doen door meer verwijzende domeinen te krijgen, je structuur te verbeten en de content op de website te optimaliseren.

Social kanalen

Ook kan je actief zijn op social media om hier nieuwe klanten en partners aan te spreken en mogelijk ook extra informatie en acties delen onder huidige klanten. Via social media kan je klanten aan je bedrijf vinden en zo zorg je voor een betere reputatie online.

Wil je jouw online marketing nou uitbesteden aan professionals? Neem dan een kijkje op https://www.madpack.works/ voor meer informatie.