Je bedrijf kan altijd groeien

Als bedrijf zijnde zijn er altijd wel aspecten om te verbeteren. Of je nou een start-up bent of al jaren meegaat in de bedrijfswereld, binnen je bedrijf kun je altijd processen optimaliseren en je werknemers bij laten leren. Iemand die al 40 jaar op de werkvloer staat kan namelijk ook nog steeds dingen bijleren zoals efficiënter werken of de algehele werking van het bedrijf beter leren begrijpen. Een goede manier om de efficiënte en kennis op de werkvloer te vergroten, is het gebruik van Training Within the Industry. Deze werkwijze kan enorm veel voordelen opleveren voor het bedrijf en het plezier van de werknemers verhogen.

Blijf plezier houden in je werk!

Het voordeel van het gebruik van een TWI  training, bijvoorbeeld bij Twicompany.com/ is dat het een opleidingstraject is op de eigen werkvloer. Namelijk, de beste training vindt plaats op de daadwerkelijke werkvloer zodat dit gemakkelijk in de praktijk kan worden toegepast. Door de aandacht te leggen op de werknemer en hoe deze als team samenwerken en hoe het bedrijf an sich functioneert, kan er op een heldere manier een training worden gegeven. Zo blijf jij als werknemer geprikkeld en gemotiveerd om te blijven leren. Zo blijft je werk veel langer leuk!  

TWI is er voor jou 

Het concept van training within the industry houdt in dat het gehele bedrijf wordt getraind om zo tot eenzelfde handelwijze en aanpak te komen. Daarnaast vindt deze training ook plaats op de werkvloer zodat er zo veel mogelijk kan worden bijgeleerd. Samen met de professionals van het bedrijf onderga je verschillende stappen binnen de training. Door te analyseren waar de specifieke problemen of uitdagingen liggen binnen het bedrijf, kun je een goed beeld schetsen van de verbeterpunten. Vervolgens volg je een gezamenlijke training en gaat de professional mee de werkvloer op, om daar de desbetreffende werkplek te analyseren en om de medewerkers te begeleiden.