Jaagers een specialist in het ontwikkelen van een webshop

Jaagers

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar jij een webshop kan laten maken, dan ben je Jaagershier bij Jaagers aan het juiste adres.  Zij werken met Magento deze heeft de kracht  dat er een aantal processen volledig geautomatiseerd kunnen worden. Dit neemt een heleboel werk uit handen. Tevens kan je de tijd die je normaal hieraan besteed voor andere zaken gebruiken.

Zelf ben ik niet zo erg handig op het internet. Het bouwen van een eigen webshop is dan ook niet voor mij weg gelegd. Hiervoor heb ik gelukkig een bedrijf gevonden die hier veel meer kijk en verstand van heeft. Dit bedrijf is vanaf vorig jaar gaan samenwerken met Webcare Company en Tribal onder de naam RIFF.

De medewerkers van Jaagers weten van aanpakken

JaagersVanaf het moment dat wij onze webwinkel door Jaagers hebben laten bouwen, hebben wij weinig werk hier aan. Zij hebben gebruik gemaakt van Magento en hierdoor hebben wij weinig werk aan de administratie.  Magento een systeem wat continu in ontwikkeling is, omdat het vooral een open source programma is. Kenners en enthousiastelingen over de hele wereld zijn er dagelijks mee bezig om het te perfectioneren.

Sinds onze webshop klaar was voor gebruik en online kwam, is het allemaal zeer snel gegaan. Binnen een mum van tijd hadden wij al veel bezoekers op de website en stegen wij al in de SEO. De omzet zagen wij per dag stijgen en daar doe je het juist voor.

Ben jij ook op zoek nar de mogelijkheden die dit bedrijf voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact op. Dit kan je doen door middel van het contactformulier in te vullen. Zodra deze is ontvangen wordt er al snel contact met jou opgenomen. Wil je liever een persoonlijk gesprek hebben, dan kan je hiervoor ook een afspraak maken. Onder het genot van een kopje koffie kan jij je wensen kenbaar maken.