Ik gebruik raamfolie als promotie materiaal!

Plak het zelf

Plak het zelfEen oude vriend van mij waar ik 2 jaar geleden samen mee heb gewerkt kwam onlangs naar mij toe met een paar hints en tips. Hierbij zat het idee van raamfolie gebruiken om mij en mijn bedrijf beter bekend te maken voor andere mensen. Promotie van je logo kan mensen onbewust beïnvloeden en het leek mij zelf ook een leuk idee. Ik heb in mijn kantoor een schema met hoeveel klanten ik maandelijks krijg en ik merkte een wereld van verschil als ik een maand of twee verder keek. Er waren inderdaad veel meer klanten bij mijn zaak langs gekomen met de recente veranderingen die werden aangeraden door mijn vriend. Voor mij heeft de raamfolie dan ook uitstekend gepresteerd. Zo je maar weer dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Raamfolie

Top service

De service van het bedrijf Plak het zelf is in mijn ogen uitstekend. Ik stuurde het ontwerp van mijn folie op. Enkele dagen na verzending van het ontwerp was de folie al klaar voor gebruik. Binnen een week werd de folie afgeleverd. Ik heb toen deze folie meteen laten bedrukken op de ramen. Achteraf kan ik jullie dan ook vertellen dat de service van Plak het zelf erg goed is!

Kwaliteit

Een aanrader!

Alle ondernemers raad ik het dan ook aan om deze folie aan te schaffen. Niet alleen worden de ramen op een leuke manier bedekt, maar ook is het een vorm van promotie die zijn vruchten afwerpt. De folie valt enorm op bij mensen en dat is natuurlijk erg belangrijk!