Hulp bij de vertaling naar het Nederlands

logo_website_vertalingen

Een tijdje geleden heb ik besloten om op zoek te gaan naar mijn biologische ouders. Toen ik heel erg jong was hebben mijn ouders mij geadopteerd. Oorspronkelijk kom ik uit Spanje en daarom ben ik op zoek gegaan naar mijn ouders.

Onderzoek

Voordat ik daadwerkelijk naar het land af wilde reizen heb ik eerst zoveel mogelijk informatie proberen op te zoeken. Er waren helaas heel erg weinig documenten die ik kon gebruiken en de meeste documenten daarvan waren volledig in het Spaans. Zelf beheers ik de Spaanse taal niet en daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen bij de vertaling Nederlands.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Door op zoek te gaan naar “vertaling Nederlands – Spaans” kwam ik terecht op de website van Boot vertalingen. Op de website kon ik vooral informatie vinden over zakelijke vertalingen en daarom heb ik een mail gestuurd om te kijken of zij dit ook voor mij zouden kunnen doen.

Heel erg snel kreeg ik een reactie met de tarieven. De prijzen spraken mij heel erg aan en daarom heb ik mijn documenten opgestuurd. Binnen twee dagen had ik alle documenten weer ontvangen. De documenten waren heel erg duidelijk vertaald en daarom ging ik daarmee aan de slag.

SpanjeVoor het schrijven van brieven naar verschillende instanties in Spanje heb ik ook gebruik gemaakt van Boot vertalingen. Alles beviel goed en ik heb heel veel informatie kunnen vinden. Binnenkort ga ik naar Spanje afreizen, zodat ik daar op zoek kan gaan. Mede dankzij Boot vertalingen weet ik waar ik moet zoeken!