garderobe

Heeft u een bedrijf met een garderobe? Deze ruimte is een plek waar bezoekers hun jassen, tassen en andere kledingstukken tijdelijk kunnen afgeven. Bezoekers hoeven zich hierdoor niet over hun spullen te bekommeren gedurende hun bezoek. Bovendien is de garderobe voor het bedrijf zelf ook een leuk verdienmodel. Bij de meeste garderobes betaalt men namelijk voor een ticket. Na afloop van het bezoek kan men het ticket weer inleveren en zal een personeelslid de bijbehorende spullen weer aan de persoon in kwestie overhandigen. Een goed garderobe design is erg belangrijk. Voor personeel moet het duidelijk zijn waar de verschillende rekken zich bevinden, om oponthoud te voorkomen. Het kan daarom een goed idee zijn om advies te vragen bij een expert.

Een garderobe kopen

Heeft u besloten dat ook u bezoekers de mogelijkheid wilt bieden om hun jassen en tassen gedurende het bezoek af te geven? In dat geval is het verstandig om een garderobe aan te schaffen. Hiervoor heeft u verschillende benodigdheden nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat u voldoende rekken heeft om jassen en tassen aan op te hangen. U kunt uit allerlei verschillende modellen en formaten kiezen. Hierdoor zijn er altijd rekken te vinden die geschikt zijn voor uw bedrijf. Ontvangt u dagelijks veel bezoekers? Dan is het belangrijk dat u ook voldoende ruimte heeft om tassen en jassen op te hangen.

Behalve rekken is het ook belangrijk om een goed ticketsysteem te hebben. Op deze manier kunnen bezoekers aantonen welke jassen en tassen van hen zijn. Zeker bij uitgaansgelegenheden wil het nog weleens gebeuren dat men er met de verkeerde jas vandoor gaat. Door middel van een efficiënt ticketsysteem voorkomt u misverstanden en diefstal. U kunt voor voorgeprinte tickets kiezen, maar u kunt ook zelf een ticket printer aanschaffen. 

Het inhuren en opleiden van personeel

Werken in een garderobe kan stressvol zijn wanneer deze niet optimaal is ingericht. Is de ruimte optimaal ingericht, valt dit ontzettend mee. Binnen veel bioscopen, theaters en uitgaansgelegenheden zullen er echter veel mensen op hetzelfde punt vertrekken. Het is dan van belang dat het personeel voldoende is opgeleid en dat u een efficiënt systeem heeft. Zijn de rekken goed ingedeeld en heeft u een goede ticketprinter? Dan moet het voor personeelsleden eenvoudig zijn om binnen enkele seconden iemand zijn jas en/of tas te vinden. Belangrijk is dat nieuwe personeelsleden goed ingewerkt worden, zodat zij in ieder geval weten waar de verschillende nummers te vinden zijn.

Advies inwinnen

Heeft u advies nodig over het indelen van de garderobe? Dan is het belangrijk dat u hiervoor een professioneel bedrijf benadert. Op deze manier is de kans op een efficiënte indeling het grootst. Een goed ingerichte garderobe zorgt ervoor dat bezoekers het gebouw eenvoudig in kunnen gaan en kunnen verlaten. Tevens is het ook een goede manier om extra omzet voor uw bedrijf te genereren. De extra personeelskosten haalt u er in ieder geval weer uit doordat iedereen die gebruik maakt van het systeem, een kleine vergoeding betaalt. De meeste mensen zullen dit geen enkel probleem vinden, want hierna zijn zij er zeker van dat er goed op hun spullen gelet wordt.