Het nut van een adressenbestand kopen

Data kan erg veel betekenen voor een bedrijf. Een adressenbestand met daarin potentiële klanten kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een bedrijf snel klanten wint. Er zijn bedrijven die dit soort adressenbestanden verkopen waardoor ook jouw bedrijf al snel veel klanten kan winnen. Het is niet altijd handig om maar te wachten tot je klanten eens contact met jou opnemen. Wat als jij nou net belt zodra ze je nodig hebben? De kans is dan erg klein dat het bedrijf dan nog naar een concurrent stapt. Een goed adressenbestand bestaat vooral uit potentiële klanten.

Databedrijven kunnen filteren op bijvoorbeeld de omzet van een bedrijf, maar ook op het aantal werknemers of andere gegevens. Door het juiste databedrijf te kiezen kan je dus precies filteren op wat je maar wilt. Op deze manier blijft er een groep bedrijven over die voldoet aan al je eisen. Door een adressenbestand te kopen zal je dus niet langer zelf het telefoonboek door hoeven te bladeren. Ik raad ieder bedrijf dat haar klanten benadert door middel van telefonisch contact aan om je eens te verdiepen in het kopen van data. Zorg dat je de concurrentie een stapje voor bent.

Een adressenbestand kopen, maar bij wie?

Een van de betere bedrijven waar je een adressenbestand kunt kopen is Dataprospector. Wat dit bedrijf zo goed maakt is de grote database van bedrijven die ze zelf hebben. Daarnaast zijn ze bij Dataprospector ook ontzettend goed om de bedrijven te filteren op jouw eigen criteria. Hierdoor blijft er een grote lijst over met alleen maar bruikbare adresgegevens.