Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren!

bedrijfsuitje

Ondanks dat we op maandagochtend niet allemaal even veel zin hebben om naar ons werk te gaan is het stiekem toch best gezellig als je er weer eenmaal bent. De dag beginnen met een goede bak koffie en iedereen zijn weekend verhalen aanhoren. Week in, week uit overleven jullie weer met elkaar totdat het weer tijd is voor de leukste dag van het jaar. Die dag waarop jullie je bedrijfsuitje hebben. Ben jij dit jaar de gelukkige om jullie bedrijfsuitje te organiseren? Dan hebben we hier wat ideeën voor een leuks bedrijfsuitje voor je op een rijtje gezet.  

Een kook- of drink workshop

Een workshop is natuurlijk altijd een leuk idee vooral omdat een workshop interactief is. Dit betekent dat jullie ook echt zelf iets mogen maken qua eten of drinken, iets wat je normaal nooit doet. Bij een workshop kan je denken aan een kookworkshop waarbij jullie een heerlijke gerechten of gerechten maken. Dit kan sushi zijn maar bijvoorbeeld ook een masterchef workshop waarbij je iets culinairs leert maken. Naast een kookworkshop heb je uiteraard ook verschillende workshops waarbij drankjes de hoofdrol spelen. Zo bestaan er bijvoorbeeld workshops waarbij je jezelf omtovert in een echte barista. Is jullie kantoor ook grote fan van de vrijdagmiddagborrel? Dan is een workshop cocktails maken of een bierproeverij uiteraard ook meer dan een geslaagd idee.

Een dinnergame

Naast de workshops zijn ook de dinnergames helemaal in qua bedrijfsuitje. De dinnergame is eigenlijk gewoon hetzelfde als uit eten gaan, alleen wordt er tijdens het etentje een game gespeeld. Het meeste bekende dinnergame is waarschijnlijk toch wel het moorddiner. Tijdens dit diner wordt er iemand aangewezen die de moordenaar is. Uiteraard weten de andere collega’s dit niet en moeten er tijdens het diner proberen achter zien te komen. De moordenaar probeert ondertussen zoveel mogelijk mensen uit te schakelen. Wordt de moordenaar ontmaskerd voordat iedereen is uitgeschakeld? Dan hebben jullie het spel goed gespeeld. Zo niet? Dan hebben jullie alsnog een geslaagd bedrijfsuitje gehad.

Een citygame

Ook de citygame wordt ook steeds een populairder spel tijdens de bedrijfsuitjes. Een citygame vindt voornamelijk plaats in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag maar kan uiteraard in nog veel meer steden plaatsvinden. Welk spel jullie hier gaan spelen hangt helemaal van jullie wensen af. Een bekend en veel gespeeld spel is het -vind de mol- spel. Dit spel ken je misschien wel van tv en tijdens dit spel ga je met je uitzoeken wie de mol is.