Een no cure no pay incassobureau inschakelen

no cure no pay incassobureau

no cure no pay incassobureauNa diensten geleverd te hebben aan uw klanten verwacht u natuurlijk dat alle klanten de facturen gaan betalen. Helaas komt het af en toe voor dat klanten de facturen niet willen betalen. Maar wat kunt u dan het beste doen? Nou ik zou kiezen voor het inhuren van Bill incasso. Simpelweg omdat incassobureau geweldige diensten levert en ook is het een no cure no pay incassobureau.

Wat ik bedoel met een no cure no pay incassobureau? Nou dat is zeer eenvoudig uit te leggen. Dit houdt in dat Bill incasso diensten verleend en u hoeft alleen te betalen wanneer deze diensten succesvol afgerond zijn. In dit geval houdt het in dat u Bill incasso pas hoeft te betalen, als de facturen van de incasso vorderingen betaald zijn. Zo niet dan heeft u ook geen geld te betalen voor de diensten van Bill incasso!

Incassostickers

Het werkt!

De samenwerking met Bill incasso heeft in de eerste weken al zijn vruchten afgeworpen. Simpelweg omdat binnen enkele weken al zes klanten hun openstaande facturen hebben betaald. Ook is het Bill incasso bij een klant niet gelukt om het geld te verhalen, maar voor deze diensten hoefde ik Bill incasso dan ook niet te betalen. De werkwijze van Bill incasso werkt en ik ben ook zeer lovend te spreken over onze samenwerking.

Heeft u last van klanten die hun facturen niet willen betalen? Dan raad ik het u aan om in zee te gaan met Bill incasso. Het is een geweldig incassobureau dat een geweldige service verleend!

Bill incasso