Een iPhone reparatie in Den Haag met 3 maanden garantie

europa_tel_logo

Een aantal dagen geleden had mijn moeder haar telefoon laten vallen waardoor haar telefoon niet meer aanging. We gingen daarom ook samen op het internet op zoek naar iPhone reparatie Den Haag om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden die haar telefoon zou kunnen maken. 

Veel telefoons zaken bij ons in de buurt

Toen ik samen met mijn moeder op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Den Haag kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken ons de website van Europa Telecom ons beide het meeste aan. De website van deze telefoons zaak is erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf originele onderdelen gebruikt voor de reparaties die zij uitvoeren en hier 3 maanden garantie op geven. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen om de telefoon te laten maken. 

express_iphone

Europa Telecom is een absolute aanrader 

In de winkel werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de deskundige monteurs. De telefoon van mijn moeder was erg snel en voor een voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook erg tevreden over deze telefoons zaak in Den Haag en raden we deze zaak aan iedereen aan die op zoek is aan een goede telefoons reparatie.