Een goede telefoon reparatie in Eindhoven vind je bij The Repair House

The Repair House

Een ongeluk zit in een klein hoekje daar val het vallen van je telefoon niet buiten. Heb je jouw telefoon nu laten vallen en ben je daarom op zoek naar telefoon reparatie Eindhoven om een goede telefoons zaak te vinden die jouw telefoon kan repareren?  Dan ben je bij The Repair House meer dan welkom. 

Al meer dan 15 jaar ervaring in telefoon reparaties

Bij The Repair House werken deskundige monteurs die al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het repareren van telefoons. In de loop van deze jaren hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan en hebben zij zo goed als alles al wel een keer voorbij zien komen. De monteurs hebben zeer veel ervaring waardoor zij de meeste telefoon schades binnen een half uur kunnen repareren. De klant zal na de reparatie tevens ook 12 maanden garantie ontvangen op de onderdelen die er tijdens een reparatie worden vervangen. Door deze goede service en reparatie zijn alle voorgaande klanten van het bedrijf erg tevreden. Het bedrijf scoort daarom ook een 9,9 gemiddeld.

reparatie-schade

Heldere uitleg voor de reparatie 

Je kunt als klant zonder afspraak een bezoek aan de winkel brengen om je telefoon te laten repareren. In de winkel zul je door een van de deskundige monteurs uitgebreid worden geholpen. Je zult voordat de reparatie van start gaat heldere uitleg krijgen wat er met je telefoon gaat gebeuren en wat de kosten voor de reparatie zullen zijn. Voor jouw telefoon reparatie Eindhoven brengen je daarom een bezoek aan The Repair House.