Digitale jaarverslagen laten maken?

Jaarverslagen

Is het weer tijd om de jaarverslagen te publiceren? Wilt u zoals gewoonlijk deze laten bedrukken bij de drukkerij? Hoeveel exemplaren heeft u precies nodig? Precies, wij kunnen voorstellen dat u altijd een ongeveer aantal doorgeeft aan de drukkerij, zodat u er altijd genoeg heeft. Op het moment dat u er één te weinig heeft, komt dit erg slordig over. U betaalt dan voor exemplaren die u misschien wel nooit gaat versturen. Vindt u dat niet eeuwig zonde? Er is namelijk een oplossing, zodat u niet meer met overtollige jaarverslagen zit. Dat is gebruikmaken van digitale jaarverslagen. De jaarverslagen zoals u ze eerste wilde zien kunt u hierbij compleet verwerken, maar dan sturen naar de personen die deze moeten ontvangen. Mocht u iemand vergeten, kunt u deze altijd nog later sturen. U betaalt altijd hetzelfde bedrag en daarvoor kunt u de verslagen blijven versturen. Het verschil tussen een pagina omslaan met papier of digitaal is immers niet meer zo groot. Zowel op papier als digitaal worden de pagina’s daadwerkelijk omgeslagen.

Online jaarverslagen maken

Waarom digitale jaarverslagen via Digitaal Publiceren.com?

Een bedrijf dat u perfect kan helpen bij het maken van digitale jaarverslagen is Digitaal Publiceren. Zij zitten al jaren in het vak en weten als geen ander hoe zij een digitale jaarverslag in een online versie kunnen omtoveren. De digitale jaarverslagen worden in de huisstijl van uw bedrijf geproduceerd en worden volledig na gekeken op het moment dat de bestanden binnenkomen. Zij weten precies waar zij op moeten letten en zorgen voor een professionele publicatie. Bovendien is het bij Digitaal Publiceren mogelijk om audio toe te voegen aan uw verslag. Dit is bij veel bedrijven niet mogelijk of juist voor een enorm bedrag erbij. Achtergrondmuziek of geluidseffecten, het kan allemaal bij Digitaal Publiceren. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die digitale jaarverslagen kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Digitaal Publiceren voor uw bedrijf kan betekenen.

digitale publicatie.

Digitale jaarverslagen opslaan

​Op het moment dat u de bestanden binnen krijgt, kunt u deze direct opslaan op een cd-rom of USB. Zo kunnen de digitale jaarverslagen altijd terug gehaald worden en veilig opgeslagen worden. De link op de website van Digitaal Publiceren blijft 12 maanden staan en de link op uw eigen web omgeving kan altijd blijven staan. Bekijk de website voor verschillende voorbeelden om inspiratie op te doen. Heeft u verder nog vragen over digitale jaarverslagen of andere documenten die online gemaakt kunnen worden? Neem vrijblijvend contact op of bestel nu! Binnen één werkdag heeft u de bestanden binnen.