Deurmat-met-logo, dat is toch een must voor elk bedrijf

deurmat-met-logo

Een deurmat-met-logo, dat staat boven aan mijn lijst om nog te kopen.  Wij zijn druk bezig met het inrichten van ons nieuwe kantoor. Daar komt heel veel bij kijken en daarom hebben wij alles maar in stukjes verdeeld. Iedereen die meehelpt heeft de opdracht gekregen om een deel van het kantoor in te richten. Op zich wel leuk dat wij ons hiermee bezig mogen houden, maar af en toe ook wel moeilijk. 

Zelf was ik met de hal aan de slag. Deze moet er zeer mooi uitzien, want hier komen de klanten allemaal binnen. Daarom was ik op zoek naar een mogelijkheid van een mat. Deze moet natuurlijk ervoor zorgen dat iedereen zijn voeten goed schoon kan maken. Maar een mat kan ook geluid dempend zijn. Ideaal voor de dames op hoge hakken, want die kunnen dan geruisloos de gang inlopen. deurmat-met-logo

Een zeer mooie deurmat-met-logo online aangeschaft

Bij mijn zoektocht naar een deurmat-met-logo, ben ik op de website van iMatshop terecht gekomen. Wat heb je hier een geweldig assortiment, waaruit je een keuze kan maken. De ene mat is nog mooier en beter dan de andere. Gelukkig wist ik naar wat voor een soort mat ik op zoek was en wat hierop moest komen te staan. Maar daar bleef het dan ook bij. Want moest het nu een rubberen mat gaan worden of een spaghetti model.Best wel moeilijk om dan een beslissing te maken. Daarom heb ik de hulp van één van de medewerkers van dit bedrijf ingeschakeld. 

Op de website staan voldoende modellen met een duidelijke uitleg erbij. Maar mijn antwoord op een vraag , kon ik zo even snel niet vinden. Daarom heb ik maar naar dit bedrijf gebeld en niet veel later had ik het antwoord op mijn vraag al gekregen. Dit noem ik dan ook geweldige en snelle service!  deurmat-met-logo