De mogelijkheden van een camerasysteem

Camerasysteem

Elk bedrijf vindt het belangrijk om zijn pand en spullen goed te beveiligen. Je kunt op enorm veel verschillende manieren jouw pand beveiligen. De meest voorkomende en misschien ook wel de beste optie is het laten plaatsen van een camerasysteem. Wat hier zo fijn aan is, is dat je dit op maat kunt laten doen. Hiermee wordt bedoeld dat niet elk pand hetzelfde is en het beveiligingsbedrijf specifiek kijkt naar jouw pand en omgeving om te kijken wat de beste plek is voor het plaatsen van camera’s. 

Camerasysteem

Softwaremogelijkheden

Wist je dat er allerlei softwares zijn die aan jouw camerasysteem kunnen worden gekoppeld om nóg betere beveiliging te bieden? Een voorbeeld van een software is bijvoorbeeld toegangscontrole. Door het koppelen van deze software is het mogelijk om één (of een aantal) deuren te voorzien van een elektronisch slot. Dit slot kan vervolgens alleen worden geopend aan de hand van een pincode, sleutel of magneetkaart.

Andere softwaretoepassingen die mogelijk zijn, zijn bijvoorbeeld het toevoegen van kentekenregistratie of gezichtsherkenning. Dit is heel handig wanneer je bijvoorbeeld door een slagboom moet om op het terrein van het bedrijf te komen. Zo kan ieder voertuig of persoon dat het terrein binnentreedt of verlaat worden geregistreerd. Mocht er ooit iets gebeuren, kun je hierop terugvallen om te kijken wie er op het moment van de gebeurtenis aanwezig was.