De beste schoonmaakhulpmiddelen voor je bedrijf

Als jij een eigen bedrijf hebt en je hebt ook werknemers in dienst, dan is het belangrijk dat regelmatig de werkvloer en de apparatuur die je werknemers gebruiken goed schoongemaakt worden. Het schoonmaken van de werkvloer en de apparatuur is een vervelende klus en kan veel tijd kosten, maar het is natuurlijk toch belangrijk dat je werknemers in een veilige en hygiënische omgeving werken.

Haspel

Op een haspel kan je een spoelslang monteren die eenvoudig op te rollen is en ook weer op te bergen. Het voordeel van een haspel is, dat deze gemakkelijk te monteren en gebruiken is. Met een haspel kunnen je werknemers apparatuur en de werkvloer goed te reinigen. Ook zijn ze uitermate geschikt voor de voedselindustrie en kan je bijvoorbeeld vis of vlees ermee afspoelen. Een RVS Haspel kan je eenvoudig online bestellen via bekende webwinkels, maar ook bij gespecialiseerde schoonmaak webwinkels. Mits de producten op voorraad zijn, heb je ze binnen enkele dagen al in huis. 

Handdesinfectie

Als jij een bedrijf hebt in de voedselindustrie en je hebt, neem eens in dienst, dan is het cruciaal dat jij en je werknemers goed de handen kunnen desinfecteren. Veel voedsel zoals vis en vlees moet namelijk verwerkt worden en voordat het verwerkt wordt, zit het nog bomvol met verschillende bacteriën waarvan werknemers goed ziek van kunnen worden. Handdesinfectie pomp kan je gemakkelijk te installeren en ophangen in de toiletten van de werknemers. Als de werknemers klaar zijn met hun dienst of pauze gaan nemen, dan kunnen ze eenvoudig de bacteriën op hun handen voor 99% verwijderen. Het is ook belangrijk dat je de juiste hand-desinfectiemiddel gebruikt, er moet namelijk een hoog percentage alcohol in zetten zodat de bacteriën worden gedood. Ook hand-desinfectiemiddel kan je eenvoudig bestellen via het internet of bij jouw favoriete schoonmaakmiddelen winkel.

Handdroger

Als de werknemers van jouw bedrijf in handen hebben gedesinfecteerd en gewassen, dan is het makkelijk dat zij hun handen kunnen drogen. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig nog doekjes daarvoor, maar het kan tegenwoordig ook met een handendroger. Een handendroger is een automatische machine die warme lucht blaast zodat de handen van de werknemers snel en eenvoudig droog worden. Je werknemers kunnen hierdoor eerder naar huis en langer pauze houden omdat op de traditionele manier het drogen van handen, enkele minuten kan duren. Een handendroger is eenvoudig te plaatsen en kan vrijwel direct gebruikt worden door je werknemers.