Logo Telgefixt

Telgefixt kan je telefoon in no time weer helemaal de oude maken. De mensen van Telgefixt kunnen zonder problemen je iPhone reparatie Delft uitvoeren. Ze hebben een grote lijst aan mogelijkheden voor de reparaties. Ze kunnen niet alleen je scherm repareren, maar ook de camera. Dit houdt in de voor en achter camera. Verder kunnen ze ook de accu vervangen voor een gloednieuwe. Al deze reparaties kunnen ze binnen een uurtje gedaan hebben. De meest voorkomende reparaties zijn de iPhone 7, de Samsung S8 en de Huawei P20 Lite. 

iPhone reparatie

Niet alleen telefoon reparaties

Naast telefoon reparaties doen ze ook tablet reparaties. Voor de tablet gelden dezelfde punten. Ze maken voor de tablets ook alleen gebruik van originele onderdelen. Voor de tablets kunnen ze echter niet de camera’s vervangen. Ze kunnen wel het scherm, accu en het oplaadpunt repareren. Dit doen ze ook binnen een uur. 

Goede website

Telgefixt heeft een mooie website met alles erop en eraan. Je kan goed zien waar de winkel van Telgefixt gevestigd is. Deze is namelijk te vinden in het centrum van Delft. Op de website kun je gemakkelijk je afspraak plannen om je toestel te laten maken. Dit doe je door in de kalender te kijken en op een datum te klikken wanneer het jou uitkomt. Vervolgens komen er tijden tevoorschijn waar je uit kan kiezen, dan vul je in wat voor een toestel en welke reparatie er gedaan moet worden. Zo gemakkelijk is het om een afspraak te maken.