TIC narrowcasting

Wanneer je een bijeenkomst hebt, of je wilt iets voorleggen aan een groep mensen is het handig dat je verschillende soorten programma’s kunt gebruiken. Bestanden zoals Word en Excel, mails versturen via verschillende email providers of het laten zien van bestanden via Powerpoint. In de meeste gevallen moet je in het bezit zijn van verschillende softwarepakketten, maar met het gebruik van TIC narrowcasting heb je alles in een programma. Wat je ook wil laten zien het is mogelijk met deze handige en mooie software. 

TIC narrowcasting

Ook actueel nieuws

De meeste mensen kennen het wel van de televisie, onderin het scherm loopt er een lichtkrant in het scherm met het weer of het laatste nieuws. Met de software van TIC narrowcasting is dit ook mogelijk, laat het laatste nieuws onderin lopen in het scherm, of met de koppeling kun je ook bijvoorbeeld de fileberichten laten zien voor je bezoekers. Op deze manier kan je iedereen een extra service geven, of als extra zodat iedereen altijd op de hoogte is van het belangrijkste nieuws.

Meer mogelijkheden met de software

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met de software van TIC narrowcasting, je kunt specifieke gebeurtenissen laten zien die je belangrijk vindt. Ook het gebruiken van software voor reserveringen is mogelijk, of een agenda weergeven of synchroniseren met andere gebruikers. Werk je met een nummersysteem wanneer er iemand aan de beurt is, gebruik eigen software of software van aenc.nl. Ook wanneer er wachttijden moeten worden getoond, of bijvoorbeeld een bezettingsgraad.