Er is niets vervelender dan op weg te gaan met een leeg Apple product. Of het nu je Iphone, Ipad of Macbook betreft. Tegenwoordig moeten we altijd en vooral overal bereikbaar zijn. Bij www.bizzix.nl kunt u alle mogelijke opladers vinden voor uw apple product. Maar nog veel beter, u kunt ook allerlei autoladers vinden.
front_apple_magsafe_2_oplader_45watt

Macbook auto-oplader

U vraagt zich misschien af waarom u een macbook in de auto zou opladen. Er zijn echter vele redenen om dit te doen. Naast dat de oplaadenergie opgewekt wordt door uw auto bent u met een autolader gegarandeerd van een opgeladen macbook op locatie. Stel u voor dat u bij en klant op bezoek gaat. U staat voor aap als halverwege het gesprek uw macbook uitvalt en u geen stroom meer heeft. Bij uw klant moet u om stroom vragen en moeilijke toeren uithalen met het aansluiten en ontwijken bij de snoeren.
apple_magsafe_autolader

Iphone oplader

Iedereen kent het wel tegenwoordig. U hoorde dat er een bericht binnenkwam op uw Iphone alleen u kunt het niet lezen aangezien uw telefoon leeg is. De nieuwsgierigheid kunt u nauwelijks bedwingen. Maar toch moet u wachten. Met een auto-oplader van www.bizzix.nl kan u onder het rijden uw telefoon opladen zodat u toch snel het bericht kan lezen op een P. Let bij de keuze voor een oplader op de versie van uw Iphone.

 

apple_ipad_8_pins_camera_connection_kit