Een cursus BHV volgen bij G4S kan op een van onze verschillende trainingscentra. Ook in het noorden van het land kun je G4S vinden, te weten bij BHV Heerenveen, net aan de snelweg A7. Kijk voor de juiste adresgegevens en de routebeschrijving even verder op onze site.

Keuze cursussen Heerenveen
Onze vestiging in Heerenveen is heel groot en biedt veel verschillende cursussen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een basiscursus BHV of een herhalingscursus, maar er zijn ook speciale cursussen die voor een bepaald werkveld geschikt zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cursussen voor speciaal de scheepvaart. Op de buitenterrein vind je een coaster van 60 meter waarin branden op schepen gesimuleerd worden en de deelnemers leren hoe hier mee om te gaan en de brand leren te bestrijden. Mocht een dergelijke situatie zich voordoen op een schip, dan zijn de deelnemers aan de cursus goed voorbereid en weten ze wat te doen. Behalve deze coaster vind je in het gebouw zelf een aantal afdelingen waar bepaalde werksituaties nagebootst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nagebouwde fabriekshal of afdeling van een ziekenhuis, waar situaties gesimuleerd worden die zich binnen een bepaalde branche kunnen voordoen. Voor iedere situatie op welke werkvloer dan ook bieden ze cursussen op maat. Meer informatie over de verschillenden cursussen, de data en de kosten kun je allemaal op onze site vinden.

Opbouw cursussen
Alle cursussen bereiden de deelnemers goed voor op mogelijke calamiteiten in de werkelijkheid. De trainingen beslaan over het algemeen twee dagen en bestaan voor een klein deel uit theorie, dat als basis gebruikt wordt bij de latere praktijkoefeningen. Deze oefeningen worden geleid door professionele trainers en je leert er zoveel mogelijk over situaties die zich op jouw werkvloer zouden kunnen voordoen. De trainers beoordelen hoeveel jij geleerd hebt en hoe je dit in de praktijk toepast. Als je de cursus BHV zowel qua theorie als in de praktijk succesvol afsluit, ontvang je een BVH certificaat dat één jaar geldig is.