Bespaar in opstartkosten met Financial Lease voor ZZP

Als startende ondernemer heeft u waarschijnlijk helemaal geen budget om een auto te kopen waarmee u uw cliënten kunt bezoeken. Wij hebben hiervoor de ideale oplossing: financial lease ZZP speciaal voor startende ondernemers.
– Wij betalen uw zakenauto en u lost het bedrag in termijnen aan ons af.
– Zodra ons contract ingaat bent u de eigenaar van de auto, wat erg voordelig is bij de belastingteruggave.
– U betaalt de btw vooruit, zodat u deze bij de eerstvolgende belastingaangifte kunt terugvragen.

personen_auto_leasen

Binnen 24 uur een auto

Ons financieringsbeleid is alleen bedoeld voor de zakelijke markt. Een groot voordeel wanneer u een contract bij ons afsluit, is dat u geen jaarcijfers hoeft te laten zien. Wij hebben alleen uw naam en Kamer van Koperhandel-nummer nodig. Als u akkoord gaat met ons voordelige aanbod, dan kunt u al binnen 24 uur uw klanten bezoeken, dankzij de samenwerkingsverbanden die wij hebben met meer dan 200 autobedrijven in Nederland. Bekijk het ruime aanbod van occasions en nieuwe auto’s op onze site en zie direct wat de maandkosten worden!

financial_lease_zzp_logo

Bereken eenvoudig uw maandkosten

Heeft u zelf al een auto op het oog bij een bedrijf die niet bij ons is aangesloten? Ook dan helpen wij u graag met de financiering. Vul de prijs van de auto in en onze handige calculator rekent uw maandkosten uit. Gezien ons ruime bod aan bedrijfs- en personenauto is het echter wel waarschijnlijk dat u op onze site een auto naar keuze kunt vinden. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo zeer snel contact met u op!