Behaal uw nascholing code 95 bij verkeersschool Wesseldijk!

Wesseldijk

Als ondernemer zijnde heb ik een aantal beroepschauffeurs in dienst. Al deze beroepschauffeurs moeten verplicht een nascholing code 95 van 35 uur behalen en dat eens per vijf jaar. Ikzelf had er geen idee van dat er een nascholing code 95 bestond? Zodoende ben ik gaan informeren bij mijn beroepschauffeurs. Alle vertelden zij mij dat zij hier ook niks van af wisten, maar toch moesten zij deze nascholing behalen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een verkeersschool waar zij de nascholing van 35 uur konden behalen. Gelukkig kwam ik via het internet al vrij snel terecht op de website van verkeersschool Wesseldijk. Bij deze verkeersschool had ik de mogelijkheid om mijn personeel hun nascholing te laten behalen binnen 35 uur. De prijzen die verkeersschool Wesseldijk hanteert zijn in verhouding met andere aanbieders stukken voordeliger. Maar ook had gemiddelde slagingspercentage van Wesseldijk is een stuk hoger dan de andere aanbieders. Vandaar dat ik de keuze maakte om mijn personeel hun nascholing te laten behalen bij verkeersschool Wesseldijk!

Wesseldijk

Goede keuze!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat ik een goede keuze heb gemaakt. Voor een zeer voordelige prijs hebben alle personeelsleden hun nascholing behaald binnen een maand. Nu kunnen zij weer aan het werk zonder dat het strafbaar is. Verkeersschool Wesseldijk heeft professionele instructeurs in dienst die mijn personeel goed hebben begeleid. Ik heb het dan ook aan verkeersschool Wesseldijk te danken dat mijn personeel weer zo snel aan het werk is. Heeft u nog nooit gehoord van nascholing voor uw code 95 rijbewijs? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

nascholing code 95