altcoins de meeste groeipotentie

Tegenwoordig kent iedereen wel de Bitcoin. Dit is de moeder van alle munten. Wat zijn eigenlijk goede munten naast de Bitcoin? Welke hebben de meeste groeipotentie? Lees hier meer over Altcoin de meeste groeipotentie en zorg dat je vandaag nog een investering doet in 1 van deze munten!

De top 5 altcoins

Voor dit artikel is gekozen om 5 altcoins te benoemen en te beschrijven. Op de eerste plek staat Ethereum. Deze munt staat al jaren achter de Bitcoin en is ook een favoriet bij veel investeerders. De blockchain van Ethereum biedt veel mogelijkheden zoals het aanmaken en verhandelen van NFT’s en smart contracts. 

Nummer 2: staat Solana. Solana is eigenlijk te vergelijken met Ethereum, maar met een grotere groei potentie. 

Nummer 3: is Cardano. Cardano bestaat al sinds 2017, maar is in 2021 pas echt ontploft. Cardano is een milieuvriendelijk alternatief voor netwerken zoals Bitcoin en momenteel nog Ethereum. Daarnaast zijn hier ook erg snelle transacties mogelijk.

Nummer 4: Polkadot. Deze munt was na lancering al meer dan 4 miljard euro waard. Nu is dat doorgestegen naar rond de 45 miljard euro. Polkadot is een cross-blockchain dat transfers mogelijk maakt. Daarnaast is de staking ook nog milieuvriendelijk. 

Als laatst is er nog de Dogecoin. Dit was eerst een munt die voor de grap was gemaakt, maar dankzij Elon Musk is deze munt erg groot geworden. Als die nu weer in de spotlight wordt gezet door een grote investeerder, kan deze munt erg groot worden. 

altcoins de meeste groeipotentie

Nieuwe veelbelovende altcoins

Dagelijks komen er veel nieuwe coins op de markt terecht. Sommige coins zijn een scam en sommige coins hebben geen potentie. Hier hebben wij 3 coins die wel potentie hebben en deze raden wij daarom ook aan. De nieuwe coins die potentie hebben zijn: Loopring, IoTeX en Livepeer. Deze coins zouden snel kunnen stijgen en dat betekent dat jij op een kort termijn een goede winst zou kunnen pakken. 

Wil jij meer weten over deze altcoins? Lees dan het volledige artikel over altcoins de meeste groeipotentie op Bankr!