aanhangerrijbewijs in 1 dag gehaald

aanhangerrijbewijs in 1 dagHet aanhangerrijbewijs had ik snel nodig voor mijn werk. Mijn baas heeft toen ervoor gezorgd dat ik een spoedcursus kreeg bij Osseforth. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van diverse rij cursussen. Zo doen zij aan autorijles, vrachtwagenrijles en heftruckrijbewijzen. De spoedcursus die ik bij Osseforth had gevolgd beviel uitstekend. Ik heb hem toen gehaald in 1 dag. Ik wil je daarom ook echt adviseren om aanhangerrijbewijs in 1 dag te halen. Wat betreft de kosten is het net zoveel als verspreid lessen, alleen zit het bij een spoedcursus nog goed vast in je geheugen. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat je meer kans op slagen hebt met een dagcursus.

Op de website vind je veel informatie over het bedrijf. Zo vind je de prijzen, werkwijze en nog veel meer informatie. Wat opvalt is dat ze erg voordelig zijn. Als je de prijzen van hun vergelijkt met andere rijscholen zit er een flink verschil tussen. Ik wil iedereen daarom ook echt adviseren om naar Osseforth te gaan.

Zeer tevreden. eerste rijles

Mijn instructeur was echt geweldig. Hij wist precies wat er nodig was om te slagen. Het bespaard je daarom ook enorm veel geld om bij dit bedrijf te lessen, al werd het bij mij vergoed door mijn baas. Om je aanhangerrijbewijs in 1 dag te halen kan je je zo aanmelden op de website. Uiteraard kan het ook telefonisch of via de mail. Ze staan je graag te woord en geven direct advies/informatie.